9 Ağustos 2011 Salı

Çiş - Kaka Mevzuları

Tuvalet eğitimine tam olarak başlamadım henüz. Arada, aklıma estikçe bezini çıkartıp oturtuyordum tuvalete. Bir de ben tuvaletteyken kapıyı açık bırakıyorum, isterse giriyor içeri yani beni izlemesine izin veriyorum. Bunlarla alakalı değildir muhtemelen, ama bugün 'kaka' konusunda bir gelişme yaşadık.
İki gündür kakasını yapmıyordu Begüm. Bugün de ıkındı sıkındı, kaka pozisyonunu aldı. Baktım fınfık kadar birşey yapmış. Temizlendik. Sonra yine aynı durum. Bu sefer yapamamış. Aldım tuvalete götürdüm. Bir dakika içinde kakalar pıtır pıtır döküldü tuvalete. :) Başta biraz şaşırdı, sonra korktu sanıyorum, mızırdanmaya başladı. ben de kaldırdım. Birlikte kakalara baktık, meşhur 'bay bay'ımızı yaptık ve sifonu çektik.
Şu tatil, yolculuk, bayram olaylarımız geçsin başlayalım diyorum yavaştan bez bırakma eylemine. Bakalım hayırlısı. 'Bay Bay Bezim' kitabını da sipariş vereyim bari. Elimde bulunsun. Alıştırma külodu da almak lazım sanırım. Onu da listeye ekleyelim. :)

3 yorum:

  1. Yolun başındasın , ben bir aydan fazla bir süredir uğraşıyorum ama hala inadını delemedim..Israrla söylemiyor..Anladığı halde söylemiyor...
    Umarım senin afacan en kısa zamanda tuvalet alışkanlığını kazanır :)))

    YanıtlaSil
  2. Kızımın tuvalet kitabı diye bir kitap var, o kitabı da tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
  3. evet daha başındayım yolun, hem de çok başında, 0. km'de :)ufak araştırmalara girdim zaten nasıl yapsam,neler işe yarıyor diye. bakalım bizim cadı neler çektirecek bize. :)
    Kızımın tuvalet kitabına da baktım hande. onu da sipariş ettim. gelecek bakalım.
    çok heyecanlı oluyor ya böyle, 'acaba yapacak mı?'lar falan... :)

    YanıtlaSil